Friday, 22 December 2017

Master Recognition Rally Shaklee


Sabtu lepas, 15 Disember 2017, Alhamdulillah atas keizinan dariNya, saya, Aleef Arsyad dan kakak berjaya menghadirkan diri ke Master Recognition Rally Shaklee bertempat di Hotel Istana Kuala Lumpur. Majlis ini diadakan bagi meraikan pengedar bebas Shaklee yang berjaya mencapai pangkat tertinggi di dalam bisnes Shaklee iaitu Master Coordinator. Majlis yang diadakan dengan gemilang ini dihadiri oleh ramai pengedar bebas yang berada di dalam susur galur yang sama, mahu pun tidak dan juga mereka yang baru berminat untuk mengetahui tentang produk Shaklee serta peluang perniagaan yang Shaklee tawarkan.


Pasangan yang diraikan - Master Dr. Hasifah & Master Norsyaheera bersama pasangan masing-masing

Master Dr. Hasifah adalah seorang doktor yang melepaskan jawatan beliau ketika gaji telah mencecah RM 11,000.00 sebulan. Beliau seorang doktor yang anti suplemen namun akhirnya akur dengan keberkesanan produk ESP dan Ostematrix Shaklee pada diri beliau. Atas sebab kekangan masa sebagai seorang doktor yang lebih banyak tertumpu masa pada kerjaya seorang doktor, beliau tekad untuk mengusahakan bisnes ini sehingga berjaya. Suami beliau juga seorang yang anti MLM akhirnya menjadi pendorong dan penyokong setia bila melihat perit jerih usaha isterinya membuahkan hasil yang lebih daripada gaji seorang doktor sebulan.

Master Norsyaheera adalah seorang ahli Farmasi dan suaminya seorang doktor perubatan. Mereka adalah seorang usahawan dan leader yang bejaya capai pangkat tertinggi sebagai seorang Master Coordinator dalam waktu yang singkat. Doktor Izwan adalah junior Doktor Hasifah sewaktu belajar bidang perubatan di Rusia dulu. Beliau telah merisik bisnes untuk isteri beliau agar membina "home based" bisnes. Pada permulaannya, isteri beliau juga ‘sceptical’ dengan MLM akan tetapi dengan nasihat bimbingan mentor, mereka telah terjebak sehingga menjadi master dalam jangka waktu yang singkat.

Ucapan alu-aluan dari Presiden Shaklee Malaysia - Ms. Helen

Upline saya - Master Farihah, Master Zuraifah dan sideline Master Nor Fahana


Partner in crime: Master To Be Aida Fadriah

Master To Be Aina Fazlina

Master Cilik To Be Aleef Arsyad

Sebelum berakhir, saya kongsikan Perkongsian Masters Dr. Hasifah & Iskandar di majlis Master Recognition Rally tersebut. Terlalu banyak kisah-kisah yang membuatkan saya terinspirasi dengan kejayaan beliau serta tidak kurang banyak juga tips-tips perniagaan yang dikongsikan melalui pengalaman beliau sepanjang menjalankan perniagaan Shaklee ini.

Credit to Master Hadhatina

Bisnes Shaklee adalah salah satu peluang mudah menjana pendapatan sampingan untuk suri rumah atau mana-mana individu yang sedang mencari sumber pendapatan tambahan. Situasi ekonomi yang tidak menentu sekarang memaksa setiap individu melakukan dua atau tiga kerja dalam satu masa. Melalui bisnes Shaklee juga, kita boleh jana pendapatan sampingan tanpa modal melalui promosi-promosi Shaklee yang ada. Jika anda berminat, pastikan anda menghubungi saya di 0132928871.


Sehingga berjumpa lagi! (",)

Aina Fazlina | 0132928871 | SID: 896514

No comments:

Post a Comment

Jemput tinggalkan komen atau jejak anda~ >,<

Untuk sebarang pertanyaan mahu pun pesanan,
boleh hubungi saya melalui:

>> Whatsapp: 0132928871
>> PM di facebook: www.facebook.com/ainafzm
>> Email: aina.fzm@gmail.com